Kanelbarkolje v:9786772

Opprinnelig pris var: 129.00 kr.Nåværende pris er: 38.70 kr.
Til kassen
SKU: CWVJBUD2942836406607
Category:

Beskrivelse

Denne 100 % naturlige eteriske kanelbarkoljen er utvunnet gjennom en skånsom vanndampdestillasjon av barken fra treet Cinnamomum aromaticum. Oljen har en tydelig, varm og krydret duft av kanel.Den brukes både som en stimulerende ingrediens i hudpleie og massasjeoljer, samt til å spre en koselig atmosfære i hjemmet ved hjelp av en duftlampe. Særlig i vintermånedene gir oljen en klassisk duft av jul i stuen.Varmende og rensende på hudenI uttynget form virker oljen varmende på huden. Det gjør den velegnet som en aktiv ingrediens i kroppspleie og massasjeoljer.Til aromaterapi og saunagusOljen sprer en varm og krydret duft. Du kan med fordel dryppe et par dråper i en duftlampe med vann for å skape en varm duft i rommet.Duftgiver i hjemmelaget kosmetikkHvis du lager din egen såpe eller hudpleie, fungerer kanelbarkoljen som en effektiv mellom- til toppnote i dine egne duftblandinger.Kanelbarkolje er en sterkt konsentrert eterisk olje. Den må aldri påføres huden ufortynnet, da den i ren form kan forårsake hudirritasjon. Blander du oljen i kremer eller oljer til kroppspleie, er den maksimale doseringen 1 %.Oljen er utelukkende til utvortes bruk og må under ingen omstendigheter svelges.BrukÆterisk olie må aldrig anvendes ufortyndet. Anvend maksimalt 1% æterisk olie totalt. Det svarer til 20 dråber æterisk olie pr. 100 ml produkt olien tilsættes.UFI: 56A6-7YNR-A16F-WDC4Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.Må ikke komme i kontakt med øjne, hud eller tøj. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigeligt sæbe og vand. Bær beskyttelseshandsker/ beskyttelsestøj/ øjenbeskyttelse/ ansigtsbeskyttelse. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Skyl munden. Fremkald IKKE opkastning. Søg omgående lægehjælp.

Related products